StraatTheater

Het Amfitheater op de Natuurspeelplaats
Voorlopige tijden
Amfitheater:
Tijd:    12:45                        Artiest: ERWT
Tijd:    14:15                        Artiest: ERWT
Tijd:    15:45                        Artiest: ERWT
Tijd:    17:00                        Artiest: ERWT

Jonge Honden - ERWT
Gebaseerd op het sprookje ‘De prinses op de erwt’. Een verhaal over een prins, heel veel aanstaande prinsessen, boze koningen en bezorgde koninginnen, grote paleizen, postduiven, slapeloze nachten en natuurlijk:…..de erwt. Deze beeldende familievoorstelling vertelt het sprookje op eigen, eenvoudige en humoristische wijze. Gespeeld door Pip & Willemijn samen met hun stapelbed.Vertellersgilde
Meespeelvoorstellingen en Vertelverhalen 
Prinsen, enge wezens, draken, spannende avonturen, een enkele prinses: de verhalenvertellers van het Vertellersgilde zijn op het Full Color festival aan het vertellen. Ook zijn er meespeelvoorstellingen van Sneeuwwitje, Winnie de Poeh en andere sprookjesfiguren. NinaDis, Claudia van de Kerkhof en Lieke van der Vegt, En enkele hele jonge verhalenvertellers van het Gilde, leerlingen van de dramastroom van de Van der Capellen scholengemeenschap.


Het Vertellersgilde is een initiatief van De Verhalenboot, en richt zich op het opleiden van jonge professionele vertellers via het leerling-gezel-meesterprincipe. Jonge vertellers vanaf 13 jaar stromen het gilde in, om vervolgens door pure praktijkscholing het ambacht van verhalenvertellen onder de knie te krijgen.

vertellersgilde
 
Dans theater
Meesters
Hou je van het onverwachte? Deze meesters zijn een soort van pierrots die tot leven komen en het publiek verrassen. Ze zullen zorgen voor een hoop verrassingen en drama tijdens het Full Color Festival.
Ze zullen over de dag verdeeld meerdere keren spontaan optreden.


ingelijst vuur en vlam1

Stukgedanst
Stukgedanst is een kindervoorstelling van Vuur & Vlam Produkties geïnspireerd op het sprookje van de gebroeders Grimm.
Het verhaal van 6 prinsessen die ‘s nachts stiekem met knappe prinsen uit dansen gaan, zonder dat hun vader de koning dat weet. Een oude soldaat ontdekte het geheim van de prinsessen en mag daarom als beloning trouwen met de oudste dochter.
De voorstelling begint als de soldaat is overleden en de zussen voor het eerst in lange tijd weer samen zijn. Nu de soldaat is overleden kunnen ze misschien wel weer terug naar hun geliefde prinsen waar ze nog steeds zo naar verlangen
We nemen je mee in de wereld van het sprookje van de stukgedanste schoentjes, waarin 6 prinsessen dromen over hun prins in het zilveren rijk en niets liever doen dan dansen.
stukjedanst

Straattheater

Babok - Elander

Ze zijn verdreven uit hun natuurlijke habitat en nu opzoek naar een nieuw leefgebied, infiltreert deze vreemde soort nu in West Europa? Ze zijn nieuwsgierig, maar ook op hun hoede voor onraad. Ze zijn  wat lomp en onaangepast aan onze mores, maar zeker niet kwaadaardig. Er is nog niet veel contact geweest tussen de mens en Elander, maar de verwachting is dat ze vreedzaam zullen kunnen samenleven. Zal deze kudde Elander zijn plekje op het Full Color Festival weten te vinden?El Capstok – ’t Wesen van Saeftinghe
Het verdronken land van Saeftinghe. Lang geleden ………..
Roderick van Kuytaert, een simpele rietsnijder die in dit gebied werkzaam is en er zijn brood verdient, ontdekt op een dag in het struikgewas een ……”wezen”.
Het is geen vis, maar heeft wel schubben. Het is geen vogel, maar heeft wel vleugels. Het heeft haar, maar is ook geen bever. Wat is het? Het wesen van Saeftinghe! Een schepsel, dat leeft op ‘t land ende in ‘t water. Als Roderick over zijn ontdekking vertelt, verklaart iedereen hem voor gek. Zo’n wezen bestaat niet! Hij besluit het wezen te vangen en na 6 weken lukt hem dat. Vanaf die tijd, trekt hij rond met een kar, met daarin het wezen. Een “levensgevaarlijk monster”! Maar Roderick heeft het wezen ook kunstjes geleerd……Jarno di Parno – Handelsgeest
De Handelsgeest zit in Nederlanders. Ruilen zodat we er beter van worden. Trots bevaren we al honderden jaren de beste handelsroutes over zeeën en rivieren. Doorstaan we de ergste stormen en weren we ons tegen piraterij.  Zo zorgde het Hanze verbond voor een machtig netwerk van handelssteden en kreeg hierdoor gunstige privileges.

De handelsgeest is met de tijd meebewogen, de kooplieden van Handelsgeest zullen een brug slaan tussen wat onze handelsgeest was en wat onze handelsgeest moet worden.

Festivalpartners

  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors

Sociale Media

Twitter & Facebook:
twitterfacebook

Like ook de pagina van 't Ukien:
facebook