Singer-Songwriters Podium

20160618 - Full Color Festival-7 klein20160618 - Full Color Festival-1 klein

Singer-songwriters (veranda pipowagen, natuurspeelplaats) Tijdschema is nog niet defenitief en kan nog wijzigen.

Voorlopig programma zaterdag 17 juni 2017
Tijd: 11:15            Artiest: Hans Rietkerk
Tijd: 12:00            Artiest: Sharon Eysbroek
Tijd: 12:45            Artiest: Yvi
Tijd: 13:30            Artiest: Vincent Corjanus
Tijd: 14:15            Artiest: Marriet Tuin & Remy Hollander //
                                            Judith & Willemijn Post
Tijd: 15:00            Artiest: Milo Groenhuijzen

Tijd: 15:45            Artiest: Nick en Kim
Tijd: 16:30            Artiest: Marije Boogaard
Tijd: 17:15            Artiest: Timo De jong
Tijd: 18:00            Artiest: Geert Leurink
Tijd: 18:45            Artiest: Ruud Fieten

Uitgelicht op het Sizo-Podium

Timo de Jong
Timo de Jong is een gedreven muzikant uit Meppel, die met invloeden van folk en country muziek een tijdloze vorm van pop liedjes schrijft en speelt. Liedjes die een beetje over hem gaan, maar eigenlijk op iedereen van toepassing zijn. Timo staat met z’n ene been in de muziek van verleden en de ander ferm in het nu.

 

Milo
"MILO is een Zwolse band rondom de gelijknamige singer-songwriter. Met hun oprechte, ambachtelijke popsongs weten ze een vertrouwd gevoel bij de luisteraar op te roepen. MILO speelde zich met z’n songwriting al snel in de kijker van Bertolf en Hedon Zwolle en won zo Song of The Month bij het Zwols Songwriters Gilde van Bertolf met zijn nummer 'Desert Island Melody'.
Door de melodische en melancholische klanken voelt het alsof hun muziek herinneringen bij je oproept, ook al hoor je het pas voor het eerst. Warme zomerregen ratelend op een tentdoek, proberen voorbij de horizon van de zee te kijken, een hereniging met een oude bekende die nooit weg geweest lijkt te zijn. MILO straalt zelfvertrouwen uit door grote verhalen op een serene, vertrouwde manier te vertellen. Er wordt niet overdreven, er wordt onvervalst verteld, bezongen, gespeeld.” YVI
YVI is een 22-jarige singer-songwriter afkomstig uit Sneek en woonachtig in Rotterdam. Zijn muziek is te omschrijven als maatschappijkritisch, filosofisch en reflecterend. YVI laat zich inspireren door artiesten als Jeff Buckley, Damien Rice en Steven Wilson. Eind 2015 werd hij uitgeroepen tot 'De Beste Singer-songwriter van Noord-Nederland' en verzorgde hij het voorprogramma van The Gospel Sessions en Douwe Bob . In 2016 speelde hij in huiskamers door het hele land en werkte hij met band aan zijn debuutalbum die in 2017 zal verschijnen.
 


Ruud Fieten
Ruud Fieten is een 27-jarige songwriter uit Meppel. Gezegend met een warme, intrigerende stem brengt hij zijn eigenzinnige folk liedjes. Liedjes die soms klein en tekst georiënteerd zijn, soms luid en energiek, maar altijd rauw en vol betekenis. In 2015 verscheen IN ORBIT. Deze in eigen beheer uitgebrachte EP kreeg lovende recensies van een aantal alternatieve muziekblogs. Nederland heeft kennis kunnen maken met Ruud Fieten via zijn deelname aan het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en voorprogramma’s voor onder andere Tangarine en A Balladeer. In 2016 speelde Fieten op Eurosonic en was hij een van de 25 meest geboekte acts bij de Popronde, waarmee hij in het najaar maar liefst 26 shows speelde in 19 steden.


Vincent Corjanus
Het zijn poëtische luisterliedjes. Gedichten op muziek. Eigenlijk is het een soort van een nieuw projectje waar Vincent mee bezig is. ‘’Het is leuk om af en toe wat nieuws te proberen’’, Aldus Vincent.

We kennen in Kampen Vincent vooral als dichter. 21 jaar is hij inmiddels, de dichter die op 17 jarige leeftijd reeds zijn eerste bundel uitbracht. Vorig jaar tijdens het Full Color Festival presenteerde Vincent inmiddels alweer zijn vierde bundel ‘’Dromers en Dwazen’’ en nu heeft hij een nieuw project ‘’gedichten op muziek’’. Laat je verassen.
Festivalpartners

  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors

Sociale Media

Twitter & Facebook:
twitterfacebook

Like ook de pagina van 't Ukien:
facebook