Hoofdpodium Zondag

 Let op tijdschema kan nog gewijzigd worden.
Band Showtime
Orange Glow  13:00
The Reckless Beats  14:05
The U2 Tribute  15:15
Blaas Of Glory  16:20
Nou En  17:25
No Brakes  18:45
Broes Springstien en de
(E)bbingestroateband
 20:05
 
Orange Glow
Orange Glow maakt psychedelische postrock. Met elementen van stonerrock, wave en noise uit de roots van de drie bandleden. Groovend. Eigenzinnig. Intens. Ronde de zomer verschijnt het 3e album van de band. De band speelde eerder in zalen als Vera, Ekko, Hedon en 013.


www.orangeglow.nl

The Reckless Beats
Energieke Rock 'n Roll uit Kampen van Elvis tot The Black Keys. Een greep: The Beatles, Frans Ferdinand, The Jam. The Reckless Beats (E de B op bas, Set Wenker op gitaar en Mr. Boemtatta, drums) zijn vooral bekend als backing voor zangeres Kim Winters.


The U2 tribute
De mannen van The U2 Tribute spelen de beste nummers van U2. Denk hierbij aan nummers als 'Sunday, Bloody Sunday', Where the Streets have no Name', 'One' en 'Beutifull day'. The U2 tribute staat garant voor een unieke beleving van het U2-gevoel!
the u2 tribute persfoto groot 2016 web


Blaas of Glory
Blaas Of Glory is een hilarische act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, sopraansax, lyra, banjo, accordeon, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in. Reken op bevlogen bewerkingen van The Final Countdown (Europe) en Running With The Devil (Van Halen), of een spirituele vertolking van Highway To Hell (AC/DC). De band voelt zich thuis op elk podium – versterkt of akoestisch – maar speelt net zo lief op straat tussen het publiek.


www.blaasofglory.nl

Nou En

Terug van weggeweest komt de Kamperse nederpop band ‘Nou En’ speciaal voor het Full Color Festival nog 1x bij elkaar. Nou En is snelle pretpunk, maar dan langzamer en softer. Andere mensen vinden Nou En knuffelrock, maar dan rauwer en harder. Mocht je desondanks de behoefte voelen Nou En in een eenduidiger hokje te willen stoppen: ze zijn met z'n vieren, dus een bushokje is groot genoeg. Hun nummer ‘Gothic Meisje’ zorgde voor zowel bedreigingen uit de Gothic seen, als voor hun doorbraak bij het grotere publiek. In december 2011 kwam hun laatste album ‘Ninormaal’ uit, waarna ze op 1 april 2012 zijn gestopt. Tijdens het Full Color festival maakt Nou En er weer een feestje van en zullen nummers als Galajurk, volgens papa en Gothic meisje niet ontbreken.


No Brakes De leukste coverband van
Kampen
No Brakes staat bekend om zijn optredens vol energie en passie.


www.no-brakes.nl

Broes Springstien en de (E)bbingestroate Band
Het beste van Bruce Springsteen en De E Street Band.


https://www.facebook.com/Broes-Springstien-en-de-Ebbingestroateband-1086089414869873/?fref=ts

Festivalpartners

  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors

Sociale Media

Twitter & Facebook:
twitterfacebook

Like ook de pagina van 't Ukien:
facebook