Sponsoren

HOOFDSPONSOREN

logo kagaslogo-nefit-trans-300x240


SPONSOREN

greenorganicsvdk logo hr

logowww.vandijkbikes.nl

atk rtk kofferbak-rood

brugmedia voordeelProfnorm


Goudappel AVLogo Berg Makelaardijlogo regelink3

Logo Mijn Eventzesso-vermeulen


 

Amfitheater

Vast theater
Jonge Honden - ERWT
Gebaseerd op het sprookje ‘De prinses op de erwt’. Een verhaal over een prins, heel veel aanstaande prinsessen, boze koningen en bezorgde koninginnen, grote paleizen, postduiven, slapeloze nachten en natuurlijk:…..de erwt. Deze beeldende familievoorstelling vertelt het sprookje op eigen, eenvoudige en humoristische wijze. Gespeeld door Pip & Willemijn samen met hun stapelbed.

Voorlopige speeltijden

Tijd:    14:00                        Artiest: ERWT
Tijd:    15:15                        Artiest: ERWT
Tijd:    16:30                        Artiest: ERWT
Tijd:    18:00                        Artiest: 
ERWT

erwt klein

Vertellersgilde
Meespeelvoorstellingen en Vertelverhalen 
Prinsen, enge wezens, draken, spannende avonturen, een enkele prinses: de verhalenvertellers van het Vertellersgilde zijn op het Full Color festival aan het vertellen. Ook zijn er meespeelvoorstellingen van Sneeuwwitje, Winnie de Poeh en andere sprookjesfiguren. NinaDis, Claudia van de Kerkhof en Lieke van der Vegt, En enkele hele jonge verhalenvertellers van het Gilde, leerlingen van de dramastroom van de Van der Capellen scholengemeenschap.


Het Vertellersgilde is een initiatief van De Verhalenboot, en richt zich op het opleiden van jonge professionele vertellers via het leerling-gezel-meesterprincipe. Jonge vertellers vanaf 13 jaar stromen het gilde in, om vervolgens door pure praktijkscholing het ambacht van verhalenvertellen onder de knie te krijgen. 

 vertellersgilde

Zingeres
Heb jij ooit een eigen persoonlijke serenade ontvangen? De Zingeres zingt je graag toe en geeft jou een persoonlijke serenade welke is gebaseerd op jouw naam en aanwezigheid. Hiermee geeft ze jou aandacht en erkenning voor wie JIJ bent! Dit is een kadootje voor je ziel!
'Saskia van der Vlist kent de toon van het Leven'

18426381 10210835126446901 1127951087 o

Straattheater
Blaas of Glory – mobiel

Blaas Of Glory is een hilarische mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, sopraansax, lyra, banjo, accordeon, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in. Reken op bevlogen bewerkingen van The Final Countdown (Europe) en Running With The Devil (Van Halen), of een spirituele vertolking van Highway To Hell (AC/DC). De band voelt zich thuis op elk podium – versterkt of akoestisch – maar speelt net zo lief op straat tussen het publiek.
blaas of glory 1

leipe Leo
Liepe Leo, de directuer van de Haagse Bordeauxrode Branche. Tevens groothandelaar in nieuw en oud goud en druk met het opzetten van zijn derde bedrijfstak: Healing Hennep, voor rechtstrekkse levering aan apthekers.
leipe leo

Middeleeuwse Dorpsgek
Bartholomeus, de Middeleeuwse Dorpsgek. Hij praat, hij zingt en maakt muziek. Dit alles eenvoudig en puur, zoals bijvoorbeeld op zijn magisch klinkend instrument "de hang". Is hij nu een filosoof… of toch een een halve troubadour….? In ieder geval weet hij waar het in het leven om draait.
gek

   

Festivalpartners

  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors

Sociale Media

Twitter & Facebook:
twitterfacebook

Like ook de pagina van 't Ukien:
facebook